Tänään meillä olikin kissoilla vuosirokotuksen aika.

 Heron oli oikein kiltisti automatkat toisin kuin Adela. Adela olisi ilmeisesti mieluummin matkustanut urheilullisen Honda Preluden etupenkillä, kuin veljensä kanssa kantokopassa takapenkillä. Kynsien kuoret lentelivät ja lauluesitys raikui, Adelan toimesta toki.

 Heronin vuoro näyttää taitojaan oli vuorostaan eläinlääkärin vastaanotolla, jossa tämä herra ei meinannut pysyä hetkeäkään sylissä. Hyvin se kuitenkin lopulta meni, muutaman lattiaseikkailun jälkeen. Heron olisi ilmeisesti kiinnostunut eläinlääkärin ammatista, niin paljon kantokopastaan oli poistumassa tarkastuksen jälkeen. No, ainakaan ei ollut järkytyksestä kankea :) Adela taas käyttäytyi oikein mukavasti, ei venkoillut mihinkään suuntaan koko tarkastuksen aikana.

Kotiin päästyämme Heron meni suurinpiirtein heti nukkumaan, mutta Adelalla oli ilmeisesti paljon kerrottavaa jännittävästä matkastaa, hötkyili suuntaan ja toiseen, höpötti höpöttämistään, asiaa tuntui kovasti riittävän. "Mä kävin tänään lääkärissä, mä kävin lääkärissä, lääkärissäääää! :D"

Ihan hyvä reissu oli, ei mitään ihmeellisiä ongelmia, mami saa siis olla tyytyväinen.

-Tasha-